عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397
بازدید : 52
نویسنده : sibesalamati

کم کاری تیروئید در بارداری گرداوری شد

کم کاری تیروئید در بارداری

 

بارداری در همه ی افراد به راحتی انجام نخواهد گرفت ، برخی از افراد در طول دوره بارداری خود با بیماری های مختلفی مواجه می شوند. این بیماری ها در زمان های مختلف که معمولا در نیمه ی اول تا نیمه ی دوم بارداری می باشد به وقوع خواهد پیوست. توجه به این دوره از بارداری و بیماری های مختلف در آن امری بسیار ضروری به شمار می رود. کم کاری تیروئید در بارداری یکی از بیماری های شایع خواهد بود.

کم کاری تیروئید در بارداری شاید از نظر مادر باردار بیماری کم اهمیتی باشد اما این بیماری رفته رفته بر روی سلامت جسمی و ذهنی جنین تأثیرگذار خواهد بود. هورمون تیروئید به دلیل تأثیر بر روی سوخت و ساز بدن رابطه ی مستقیمی با سلامت ذهن و مغز دارد ، از این رو پیگیری مادر مبتلا به کم کاری تیروئید در دوران بارداری ضروری می باشد. در طی دوران بارداری آزمایش دوره ای باید انجام شود تا سطح هورمون های تیروئید در خون مادر پایش شود.

پزشک زنان با مشورت پزشک غدد سیر نه ماهه ای از درمان را تحت نظر خواهند داشت ، کوچکترین تغییراتی در اندازه ی داروی یک خانم باردار مبتلا به کم کاری تیروئید بر روی میزان هوش جنین در داخل رحم او مؤثر خواهد بود. با تحقیقات به عمل آمده تأثیر دیگر کم کاری تیروئید در بارداری بر روی جنین با اختلال در رشد او در زمان کودکی نیز در ارتباط خواهد بود. در سه ماهه ابتدایی بارداری جنین نسبت به ترشح هورمون های تیروئید در مادر بسیار حساس است ، به همین دلیل با بررسی آزمایشگاهی این هورمون ها در ماه های اول مبتلا بودن مادر به بیماری به تأیید خواهد رسید.

مادر باردار حتی پس از زایمان خود نیز نیاز به بررسی های مختلف دارد. برخی از مواقع کم کاری تیروئید حتی پس از زایمان نیز ادامه دار خواهد شد ، اما در برخی از موارد این بیماری فروکش خواهد کرد ، احتمال بازگشت کم کاری تیروئید حتی پس از گذشت یک سال از تولد نوزاد نیز وجود دارد.

در صورتی که این بیماری در دوران بارداری تحت کنترل قرار نداشته باشد با عوارضی همراه خواهد بود. عوارض مربوط به تغییر در هورمون های تیروئید عبارت است از مسمومیت ناشی از بارداری ، تولد زودهنگام نوزاد ، اختلال در رشد ذهنی ، سقط ، فشار خون بالا و . . . متأسفانه در عده ای از افراد کم کاری تیروئید در بارداری با علائم خاصی همراه نیست به همین دلیل تنها راه تشخیص دقیق تست تیروئید از راه آزمایش خون خواهد بود.

 

مطالب مرتبط:

افسردگی زایمان

 
تاریخ : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397
بازدید : 47
نویسنده : sibesalamati

افسردگی پس از زایمان گرداوری شد

افسردگی پس از زایمان

 

افسردگی در هر دوره ای از بارداری می تواند رخ دهد ، بخصوص زمانی که یک بارداری بدون برنامه ریزی و در سنین پایین رخ دهد ، این افسردگی و عدم رضایت از وجود یک جنین در حال رشد در بدن بسیار طبیعی خواهد بود ، اما افسردگی پس از زایمان شرایطی است که یک زن باردار پس از خروج نوزاد از بدن و با تحمل درد و رنج های بسیار زیاد متحمل خواهد شد. معمولا افسردگی پس از زایمان تا حدودی طبیعی خواهد بود اما اگر از بازه ی زمانی فراتر رود غیر طبیعی بوده و نیازمند مراجعه به یک متخصص می باشد.

زنان معمولا پس از زایمان دچار تغییر در حالت خلق و خو می شوند زیرا تازه زمان نگهداری از نوزاد فرا می رسد و به دلیل آنکه مادر شیر خود را باید به فرزند بدهد و او را در آغوش بگیرد ، معمولا نیازمند توجه بیشتری از سوی اطرافیان خود خواهد بود. اطرافیان باید به زن باردار پس از زایمان کمک کنند. او نمی داند که باید چگونه فرزند خود را برای اولین بار در آغوش بگیرد. برخی از زنان ، افسردگی پس از زایمان را به دلیل عدم وجود فردی برای نگهداری از فرزند و حمایت های همسر خویش تجربه خواهند کرد.

زنان پس از زایمان تا مدت دوهفته بسیار حساس هستند نقش همسر برای توجه به شرایط او بسیار مهم می باشد. بنابراین باید توجه داشته باشید که از نظر مالی ، از نظر عاطفی از همسر خود حمایت لازم را به عمل آورید. وجود شرایط سخت مالی برای تهیه ی مایحتاج زندگی و وسایل اولیه نوزاد از دیگر عوامل برای افسردگی پس از زایمان خواهد بود.

برخی از خانم ها به دلیل زایمان در زند مامایی بی تجربه با مشکلات جسمی و آسیب هایی پس از زایمان خود روبه رو می شوند. این آسیب ها ممکن است آنقدر شدید باشد که برای داشتن رابطه جنسی با همسر دچار مشکل شوند. این عامل نیز به دلیل تأثیر بر روی زن بودن یک خانم و هجوم افکار مختلف به ذهن او می تواند افسردگی پس از زایمان را پدید آورد.

از علائم مربوط به افسردگی پس از زایمان می توان به مشکلات خلق و خو و تحریک پذیر بودن ، عدم توجه اطرافیان و حتی نوزاد ، تغییر از نظر اشتها ، گریه های بی دلیل و غمگین بودن نیز اشاره نمود.

 

مطالب مرتبط:

کمردرد بارداری

 
به وب سایت من خوش امدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)





RSS

Powered By
loxblog.Com