عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397
بازدید : 75
نویسنده : sibesalamati

مضرات ، طبع ، طریقه مصرف و خواص روناس گرداوری شد

مضرات ، طبع ، طریقه مصرف و خواص روناس

 

طبع روناس

روناس از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است .

 

طریقه مصرف روناس

اکثر افراد، ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ میلی‌گرم روناس یا پودر آن را در آب جوش گذاشته و اجازه می‌دهند ۱۵ دقیقه بماند و ۳ یا ۴ بار در روز آن را می‌نوشند. فقط باید ۷ روز از روناس استفاده کرد، سپس باید به گیاه دیگری روی آورد.

 

مضرات روناس

روناس در تحقیقات انسانی، جای خاصی ندارد. برخی افراد معتقدند می‌تواند باعث سرطان شود و برخی دیگر معتقدند ممکن است از سرطان جلوگیری کند اما روناس، در داروسازی چینی، کاربرد بسیاری دارد. به نظر من، روناس، اگر به صورت متعادل مصرف شود، می‌تواند بسیار مفید باشد، مخصوصا برای مشکلات پوستی و دیگر مشکلات. اما مثل همیشه، زنان باردار، شیرده یا کودکان نباید از روناس استفاده کنند. توصیه من این است که روناس، باید تحت نظارت یک استاد گیاه شناس یا متخصص طب سنتی چینی مورد استفاده قرار بگیرد.

روناس ترشح ادرار را زياد مي كند و فشار آنرا بالا مي برد بنابرين ممكن است در اثر استفاده زياد ايجاد خون در ادرار كند و در يانصورت بهتر است كه روناس با كتيرا خورده شود .

 

خواص روناس

1. می‌تواند تعداد سلول‌های سفید خون را افزایش دهد

2. مقدار خوراکی روناس 2 گرم در 150 سی‌سی آب‌جوش 2 دقیقه دم‌کرده میل شود.

3. جهت درمان فلج، بی‌حسی عضو، لقوه، سستی اعضاء 3 گرم ریشه روناس را در 300 سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده پس از سردشدن با عسل شیرین نموده روزی 3 فنجان بنوشند.

4. برای درمان یرقان از دمکرده ریشه روناس با عسل شیرین نموده روزی 2 فنجان بنوشند.

5. برای تقویت معده مانند شماره 3 استفاده شود.

6. جهت بازکردن گرفتگی‌های کبد و طحال دمکرده ریشه روناس را با سکنجبین مخلوط نموده روزی 3 فنجان بنوشند.

7. خوردن ریشه ساییده آن با غذا برای فردی که سگ هار گاز گرفته مفید است با نظر پزشک مصرف شود.

8. روناس برای مثانه مضر است، بهتر است با کتیرا خورده شود.

9. جهت تسکین درد سیاتیک از دمکرده آن همراه عسل بنوشند.

10. برای بیماری‌های نرمی استخوان 3 – 2 گرم ریشه روناس را دم‌کرده پس از سردشدن با عسل شیرین نموده میل کنند.

11. جهت رفع یبوست 2 گرم روناس را در 100 سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده پس از سردشدن صبح همراه عسل بنوشند.

12. جهت دفع کردن سنگ کلیه از دمکرده ریشه روناس روزی 3 فنجان بنوشند.

13. جهت لاغرشدن از دمکرده ریشه‌ روناس مصرف‌ شود و یا از تنتور روناس روزی 20 – 10 قطره همراه با کمی آب 2 بار در روز بنوشند.

14. جوشانده ریشه روناس، حالت اسهالی و درد را در سل روده تسکین می‌دهد.

15. ریشه روناس کاهش دهنده اوره خون می‌باشد.

16. دمکرده ریشه گیاه روناس قاعده‌آور است.

17. جهت درمان ازدیاد ترشح و ادرار غلیظ از دمکرده ریشه روناس بنوشند.

18. کسانی که روناس مصرف می‌کنند باید هر روز دوش بگیرند.

19. خانم‌های حامله از خوردن آن خودداری کنند.

20. دمکرده ریشه روناس صفراآور است.

21. برای درمان نقرس و دفع اسید اوریک 2 گرم ریشه روناس را در 100 سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده بنوشند.

22. برای درمان رماتیسم جوشانده ریشه روناس را با عسل مخلوط کرده بصورت ضماد بگذارند.

 

خواص دیگر

۱. طب سنتی چینی روناس، در طب سنتی چینی برای نقصان طحال و معده که در اثر خوردن غذاها و نوشیدنی های سرد و خام به‌وجود می‌آید استفاده زیادی دارد و برای بیش از ۲۰۰۰ سال، در چین به عنوان رنگ مورد استفاده قرار گرفته است.

۲. ضد التهاب قوی روناس یک عامل ضدالتهاب خوب است که به آرتریت، درد مفاصل، قرمزی، ورم و درد عمومی کمک می‌کند. التهاب، نخستین مرحله بیماری است بنابراین بسیار مهم است که قبلا از بیمار شدن، التهاب را متوقف کنید.

۳. می‌تواند تعداد سلول‌های سفید خون را افزایش دهد مطالعات جدید نشان می‌دهد روناس می‌تواند تعداد سلول‌های سفید خون را افزایش داده و لکوپنی را درمان کند.

۴. ادرار را قرمز می‌کند روناس به دلیل وجود رنگ‌دانه‌های قرمز، ادرار را به رنگ قرمز درمی‌آورد اما جای نگرانی نیست. کاملا طبیعی است.

۵. عامل ضد اسهال قوی مطالعات جدید نشان می‌دهند روناس، اسهال حیوانات را سریع و به طور موثر، درمان می‌کند.

۶. سنگ کلیه و مثانه را درمان می‌کند روناس، حاوی اسید روبریتریک است که به پایین آوردن کلسیم و منیزیم کمک کرده و در نتیجه از تشکیل سنگ مثانه جلوگیری می‌کند. روناس، یک عامل ضد انقباض است که کمک می‌کند سنگ کلیه با درد کمتری دفع شود.

۷. به سرفه کمک می‌کند روناس، یک اکسپکتورانت و درمانی برای سرفه است که به سرعت عمل می‌کند.

۸. برای مشکلات پوستی عالی است روناس، به درمان دانه‌های پوستی، خارش، آکنه، تاول و دیگر تحریکات پوستی، معروف است. می‌توان از آن، خمیر درست کرد و به صورت موضعی بر ناحیه آسیب دیده قرار داد.

۹. آکنه را درمان می‌کند ۱۰۰ گرم پودر روناس، ۵۰ گرم پودر پوست پرتقال خشک شده، ۵۰ گرم زردچوبه، ۵۰ گرم چوب صندل را مخلوط کرده و خمیر درست کنید. خمیر را بر پوست گذاشته و اجازه دهید خشک شود. سپس با آب بشویید. این کار به از بین رفتن آکنه کمک می‌کند.

۱۰. خونریزی داخلی را متوقف می‌کند روناس، خونریزی داخلی و خونریزی بینی را متوقف می‌کند و قرن‌ها برا این کار مورد استفاده قرار گرفته است.

۱۱. به رگ‌های واریسی کمک می‌کند روناس به رگ‌های واریسی کمک کرده و در کوچک کردن آنها و کم کردن این ناراحتی، موثر است.

۱۲. زخم‌های مزمن را درمان می‌کند روناس، در هندوستان، به درمان زخم‌های مزمن پوستی معروف است و آنها را به حدی خشک می‌کند که درمان شوند. می‌توان برای تسریع درمان، پودر روناس را مستقیما بر زخم‌ها قرار داد.

۱۳. رنگ موی قرمز طبیعی می‌سازد روناس، قرن‌ها برای رنگ کردن لباس‌ها به کار رفته است و رنگ قرمز فوق‌العاده‌ای می‌سازد.


تاریخ : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397
بازدید : 90
نویسنده : sibesalamati

درمان گیاهی خون در مدفوع گرداوری شد

درمان گیاهی خون در مدفوع

 

معمولا وجود خون در مدفوع در نگاه اول بیماری بسیار جدی و خطرناکی تلقی می شود ، اما باید پیش از اینگونه تصورها دقت داشته باشید که به چه علتی خون در مدفوع شما مشاهده شده است. معمولا علل مختلفی برای این حالت وجود دارد. از یک علت ساده تا پیچیده ترین علت یعنی سرطان ها با درمان های مختلفی همراه خواهد بود. درمان گیاهی برای خون در مدفوع که پیروی از همان طب سنتی می باشد در زمره ی ساده ترین ها قرار دارد ، در ادامه با بررسی علل مختلف این حالت به درمان طب سنتی نیز خواهیم پرداخت.

شایع ترین علتی که می توان برای وجود خون در مدفوع به آن اشاره کرد در ارتباط با یبوست خواهد بود. معمولا یبوست می تواند با علامت خونریزی به صورت خون روشن همراه باشد. پاره شدن اطراف مقعد در هنگام خروج مدفوع نیز خود از مهم ترین علل می باشد. بنابراین می توانید با کمک گرفتن از طب سنتی در ابتدا یبوست و پس از آن خون در مدفوع را کنترل نمایید. مصرف آلو به صورت روزانه یکی از بهترین درمان و بدون عوارض برای درمان می باشد. افرادی که به یبوست های شدید مبتلا هستند باید هر روز به تعداد لازم از لیوان های آب بهره مند شوند و از مواد فیبری به عنوان اصلی ترین وعده های عذایی خود استفاده نمایند.

از علت های دیگر برای خون در مدفوع اشاره به بیماری های داخلی دارد. معمولا زخم هایی که در داخل سیستم گوارشی مشاهده می شود بخصوص در روده ها از عللی هستند که در هنگام حرکت مدفوع منجربه خونریزی شده و در صورت وجود باید هرچه سریع تر بررسی و درمان شوند. این نوع خونریزی ها معمولا شدید بوده و با کاهش حجم خون نیز همراه خواهند شد.

در صورتی که خونریزی ادامه دار شود و فرد پس از دادن آزمایش با نتیجه ی سرطان روده نیز برای درمان مراجعه نماید ، کار کمی سخت تر خواهد شد. زیرا سرطان روده معمولا در انتهایی ترین مراحل با علائم مختلف قابل تشخیص می باشد. پس تا پیش از زمان مربوطه به بررسی سالانه خود بپردازید ، این چکاپ ها می تواند بسیاری از افراد را از شدت بیماری های خطرناک محافظت نماید.

برای درمان مدفوع خونی باید از مخلوطی مواد استفاده نمایید ، این مواد در طب سنتی از جایگاه خاصی برای درمان انواع درد برخوردار هستند اما زمانی که با یکدیکر مخلوط می شوند برای درمان درد شما کفایت خواهند کرد. در ابتدا باید ده گرم از هریک از مواد : گلنار فارسی ؛ صمغ عربی ، شادنج سنگی ، بلوط و پوست سبز پسته و کتیرا گل محمدی و مازو و همچنین پوست خشک انار و سماق به اندازه ی سی گرم و در نهایت بیست گرم از گل ارمنی را با یکدیگر مخلوط کرده و میل کنید. این ترکیبات را در حد یک قاشق از نوع غذاخوری در سه وعده مصرف نمایید.


به وب سایت من خوش امدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)





RSS

Powered By
loxblog.Com