عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 18 ارديبهشت 1397
بازدید : 47
نویسنده : sibesalamati

رژیم غذایی در بیماران آمبولی ریه گرداوری شد

رژیم غذایی در بیماران آمبولی ریه

 

بیماران مبتلا به آمبولی ریه در زمره ی بیمارانی قرار دارند که معمولا به دلیل وجود یک لخته خون متحرک در داخل عروق ریوی ، برقراری یک جریان خون آسان امکان پذیر نیست و به همین دلیل همیشه با مشکلات ریوی همراه هستند. یکی از بزرگترین شرایطی که برای اینگونه از بیماران رخ می دهد دردهای بسیار شدید در ریه و سرانجام مرگ خواهد بود. بیماران مبتلا به آمبولی ریه باید از رژیم غذایی خاصی پیروی کنند که در ادامه به این رژیم اشاره خواهیم کرد.

یکی از مهم ترین مشکلاتی که بیماران مبتلا به آمبولی ریه از آن رنج می برند عوارض مصرف کورتون ها برای تخفیف دردها می باشد. تا زمانی که این کورتون ها مصرف نشود این بیماران به شدت درد می کشند ، اما از طرفی با برطرف کردن درد ممکن است که از نظر مهم ترین ماده ی معدنی یعنی کلسیم و مهم ترین ویتامین یعنی ویتامین د دچار کمبود شوند ، پس مصرف مکمل ها و غذاهای حاوی این دو ماده از ارزش بسیار بالایی برخوردار خواهد بود.

از غذاهای مفید که می تواند انرژی لازم در طول روز را برای یک فرد مبتلا به آمبولی ریه برطرف کند ، غذاهای دریایی همچون ماهی می باشد. این غذاها اسیدهای چرب بسیار ضروری بدن را تأمین می کند و از طرفی بسیار سالم می باشند. به یاد داشته باشید که بیماران مبتلا به آمبولی ریه نباید از غذاهای سنگین در طول شب استفاده کنند ، زیرا در طول شب توانایی لازم برای هضم آنها وجود نداشته و بیمار درد بیشتری خواهد کشید. بنابراین تا حد امکان از غذاهای سبک نیز بهره ببرید.

بیماران مبتلا به آمبولی ریه نباید به هیچ عنوان از مواد کافئینی همچون قهوه یا چای پررنگ استفاده نمایند ، زیرا این مواد می تواند به شدت آسیب زننده باشد و فعالیت های مربوط به ریه را تشدید بخشد ، بنابراین باید تا حد امکان مصرف این نوع نوشیدنی ها را محدود نمایید. بهترین نوشیدنی آب است. این نوشیدنی و غذاهای رقیق معمولا بیمار را کمتر دچار مشکل می کنند.

این بیماران در زمره ی بیمارانی قرار دارند که تعادل وزنی برای آنها از همه چیز واجب تر بوده و ذره ای افزایش وزن می تواند بر روی توانایی ریه در تنفس تأثیر نهاده و فرد را به سوی زجر تنفسی نیز سوق دهد. بنابراین در مصرف مواد غذایی خود دقت داشته باشید و پیاده روی آرام در طول روز را یکی از فعالیت های مهم خود برای پیشگیری از افزایش وزن بدانید.


تاریخ : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397
بازدید : 57
نویسنده : sibesalamati

آشنایی با علت سکسکه گرداوری شد

آشنایی با علت سکسکه

 

سکسکه کردن به دلیل صدایی که با خود به همراه دارد یکی از اتفاقات ناگهانی است که معمولا به صورت غیرمنتظره در افراد رخ می دهد. در بسیاری از مواقع فرد نمی داند که علت اصلی سکسکه در او چه چیز بود تا بتواند با واکنشی نسبت به آن تغییراتی را پدید آورد. سکسکه به دلیل حالتی که در افراد ایجاد می کند معمولا یک بیماری تلقی نمی شود اما می تواند فرد را به سوی بیماری سوق دهد. بیماری هایی از نوع تنش های روانی که حقیقتا باید به نوعی از آن پیشگیری به عمل آید.

در زمان سکسکه عضلاتی وجود دارد که در ناحیه ی دیافراگم و فضایی بین دنده ها به صورت کاملا غیر ارادی و ناگهانی دچار انقباض می شوند. صدایی که در زمان سکسکه به گوش ما آشنا می باشد در حقیقت صدایی است که به دلیل ورود هوای ناگهانی در ریه ها و بسته شدن دریچه در بالای حنجره می باشد. این صدا کمی بلندتر از حد معمول می باشد و به همین دلیل منجربه به جلب توجه افراد در اطراف ما خواهد شد.

سکسکه کردن معمولا در یک زمان معینی رخ می دهد و پس از اتمام زمان معین به پایان خواهد رسید. در برخی از افراد این زمان معمولا چند دقیقه ای می باشد ، در برخی دیگر در حدود یک ساعت ، اما اگر این زمان بیشتر از چند ساعت به طول انجامد نشان دهنده ی وجود مشکلی خواهد بود ، در نتیجه نیاز است تا برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه نمایید. معمولا سکسکه های طول کشیده شده می تواند فرد را بسیار آزارد دهد و از این رو باید در زمان مناسبی درمان برای آن در نظر گرفته شود.

هیچ شخصی وجود ندارد که سکسکه را تجربه نکرده باشد. معمولا هر فردی حتی جنین در طول زندگی خود چندین بار این حالت را احساس می کند و علاوه بر آن این حالت در مردان به دلیل حالت آناتومیک کمی متفاوت تر از خانم ها بیشتر رخ می دهد. در صورتی که نسبت به این صدا بی توجه باشید در یک زمان مشخص به پایان خواهد رسید ، اما اگر دائما به آن توجه داشته باشید ، این موضوع ادامه دار خواهد شد.

معمولا سکسکه هایی که بیشتر از حالت عادی خود طول می کشند ، سکسکه تلقی نمی شوند و علتی فراتر از یک سکسکه معمولی دارند. این علل می تواند شامل ورود ناگهانی یک غذا به سیستم تنفسی ، ترس یا وجود یک شوک به صورت ناگهانی ، وجود بیماری هایی در سیستم تنفسی بخصوص دیافراگم ، مشکلات مغزی و . . . باشد.


به وب سایت من خوش امدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)





RSS

Powered By
loxblog.Com